FAQ

  • Voor welke opdrachten kan ik bij jou terecht? Van geboortekaartje tot huwelijksuitnodiging, van illustratie tot folder, van logo tot volledige huisstijl (logo, huisstijlgids, briefpapier, webdesign, social media, etc). Bij twijfel, vraag het zeker even na!
  • Aanvaard je elke opdracht die je krijgt? Neen, jammer genoeg niet altijd. Omdat ik als freelancer in bijberoep werk probeer ik enkel te werken aan dingen waarin ik mijn creatief ei kwijt kan. Dus geen opdracht die volledig gebrieft worden en ik enkel klakkeloos moet uitvoeren. Ik speel graag met kleuren, lettertypes en content, met hints naar de inhoud. Hiervoor hoef ik geen ‘carte blanche’ te krijgen maar ietwat eigen inbreng vind ik essentieel om met veel liefde te blijven freelancen.
  • Kan ik ook beroep doen op jou voor fotografie? Goede foto’s zijn z√≥ belangrijk. En die typische stockfoto’s zijn makkelijk maar meestal niet de beste keuze. Hoewel ik gek ben op fotografie en er vaak mee bezig ben, blijft dit toch eerder mijn hobby. Maar no worries, er zijn alleszins voldoende topfotografen in mijn telefoonlijst die ik hiervoor even mee kan inschakelen. ūüėČ
  • Bestel ik zelf het drukwerk of doe jij dat?De¬†communicatie¬†en¬†bestelling¬†zijn¬†incl.¬†mijn¬†offerte,¬†dus¬†dat¬†mag¬†je¬†volledig¬†zelf¬†kiezen!
  • Lever¬†ik¬†best¬†zelf¬†zaken¬†aan?¬†Wanneer je zelf al met een idee in je hoofd zit is dit zeker handig om samen op dezelfde golflengte te starten! Ik werk steeds met (max.) 3 correctierondes om zo samen tot het ideale ontwerpje te komen.