Bio

Studio Til is een hint naar mijn voornaam. Ik ben Tilly, 26, sociaal, creatief en bon vivant 🙂

Een typische digital native met af en toe ook nood aan een tikkeltje analogie.

Denk: zonnige wandelingen of fietstochten, kunst- en geschiedenismusea bezoeken, m’n kamerplanten verzorgen & stekken, leuke concerten bijwonen, gezelschapsspelletjes waarbij de uren voorbij tikken als minuten en veel te late gezellige avonden met vrienden of familie.

Een trotse Kempenaar met een hart voor creativiteit en communicatie

In 2015 studeerde ik af in de Grafische en Digitale Media als crossmedia-ontwerper en vulde dit aan met een SLO-opleiding. Intussen werk ik in mijn dagelijkse job met veel plezier als communicatiemedewerker bij RLKGN. Mijn inside ‘Kempenaar uit de boerenbuiten’ komt daar helemaal tot uiting!

Hiernaast werk ik ongeveer 3,5 jaar als grafisch vormgever in bijberoep, iets waarin ik m’n creatief ei helemaal kwijt kan. Daarom kan je onder Studio Til heel wat uiteenlopende grafische projecten vinden. Van logo tot volledige huisstijl over geboortekaartjes en trouwuitnodigingen.

Carte blanche vind ik trouwens za-lig, maar met een moodboard of eerste idee ga ik ook graag aan de slag! Zolang ik maar met een zekere vrijheid kan en mag creëren.