background

Over

Meer over mij en mijn klanten

Wie ben ik?

Tilly ― 27 lentes jong ― Kempenhart ♡ ― creatief en enthousiast   ― verzamelaar van kamerplanten en geurkaarsen ― geen ochtendmens (lang leve cappuccino) ― gek op kunst, geschiedenis, fotografie én gezelschapsspelletjes (sorry aan al mijn lieve vrienden voor mijn obsessie) ― ecominded ― kleine gelukjes ― ♡ voor schone wandelingen, padellen, (koers)fietstochtjes, koffiehuisjes en nieuwe plekjes ontdekken  

Image

Waarom ontwerpen?

Als jonge chiroleidster wist ik vrij snel dat mijn talent niet in onze boekhouding of ‘materiaal-kot-opruimen’ lag. Héhé. 
Wél in het ontwerpen van affiches voor onze fuiven! Toegegeven, als ik ze nu zo bekijk zijn dat misschien geen pareltjes. Maar daar werd wel het eerste zaadje geplant naar mijn creatieve carrière. Daarna volgden talloze ‘vatkaartjes’ die ik voor vrienden in mekaar knutselde. Welke Kempenaar kent ze niet? ;-) De start was alleszins gemaakt!

Vervolgens volgde ik een opleiding Grafische en Digitale Media: Crossmedia-Ontwerp aan de AP Hogeschool, inclusief een Erasmusavontuur als Concepteur en Communication Visuelle in la douce France. Oui oui, wat een leerschool was me dat! (En elke dag stokbrood, LIFE GOALS!) 

Et voilà, in 2016 werd mijn bijberoep geboren. Een hele klus, want ontwerpen kon ik wel, maar administratie, klantencontacten, mezelf een beetje promoten? O jee!

Gelukkig weet ik 5 jaar later waar Studio Til om draait:

background

Studio Til

Toffe, heldere vormgeving. Niet te veel poespas. Met een knipoog naar het verhaal van mijn leuke klanten.

Huisstijl:
mijn klanten

Voor een huisstijl zijn dat meestal ambitieuze jonge mensen die aan het begin van een hoofd- of bijberoep staan en zich meteen als nieuwe speler willen vastpinnen in de markt. Met een knap logo en dito huisstijl vertellen ze meteen wie ze zijn en wat ze doen, om zo hun ideale klant aan te trekken.

De branding vertalen we dan door: van raambestickering tot naamkaartjes, van autobelettering tot cadeaubonnen en social media.

En een website, denk je misschien? Want ook dat blijft belangrijk naast sociale media. Dat kan! Hiervoor werk ik samen met Päkka.

Ontdek meer

Image

Kaartjes op maat:
mijn klanten

Voor kaartjes zijn die leuke klanten jonge ouders, op zoek naar een tof geboortekaartje in hun eigen stijl. Of verliefde en verloofde koppels die hun trouwfeest graag tof willen aankondigen.
Met een prikbordwaardig kaartje :-)
Mijn motto? Eenvoud siert!

Ontdek meer

Image

Liefde voor kaartjes op maat én branding!

Ik hou enerzijds van het vormgeven van mooie momenten (geboorte, huwelijk, …).
En anderzijds van de verantwoordelijkheid die hoort bij een branding.
Want uiteindelijk zorg ik zo mee voor het succes en de zichtbaarheid van een nieuwe zaak.
En da’s toch ook een mooi compliment op m’n werk!

Interesse? Stuur me vrijblijvend een mailtje met jouw idee